A Commerzbank Magyarországon

Világszerte az Ön oldalán

A nemzetközi megközelítés a Commerzbank DNS-ébe van kódolva: A bankot 150 éve azzal a céllal alapították, hogy segítse a nemzetközi piacra lépő vállalatokat. Jelenleg mintegy 50 országban vagyunk jelen és segítjük Önt abban, hogy a globális piacokon a lehető legjobban kiaknázza a lehetőségeket. Használja szakértelmünket, helyi jelenlétünket és a világszerte egységes ügyfélkiszolgálási modellünket.

Fontos információk

2022. 12.01. – A Commerzbank AG és az Erste Bank Hungary Zrt. között a 2021. december 17-i, a Commerzbank Zrt. részvényeinek eladásáról szóló szerződés értelmében a Commerzbank Zrt. üzleti tevékenységének integrációja az Erste Bank Hungary Zrt.-be 2022. december 1-én sikeresen megtörtént. Az Erste Bank Hungary Zrt. szolgáltatásaival kapcsolatban kérjük látogasson el a https://www.erstebank.hu/hu/ebh-business internetes oldalra.

2022.12.22. – A Magyar Nemzeti Bank a H-EN-I-645/2022. számú határozatával visszavonta a Commerzbank Zrt. tevékenységi engedélyeit, ezzel egyidejűleg elrendelte a Commerzbank Zrt. végelszámolását, és végelszámolónak – a jogszabályi előírásnak megfelelően – a Pénzügyi Stabilitási és Felszámoló Nonprofit Kft.-t jelölte ki. A végelszámolás kezdő időpontja 2022. december 23. napja, a kijelölt végelszámoló Krajcsó Árpád.

A végelszámoló társaság elérhetősége az alábbi: Pénzügyi Stabilitási és Felszámoló Nonprofit Kft., Bajcsy-Zsilinszky út 78, H-1055 Budapest. Tel.: + 36 1 321 0116, e-mail: info@psfn.hu, www.psfn.hu

Aktuális hírek


    Betöltés...